BERNARDO KOMT MET NIEUWE SINGLE “ IK HOU JE VAST”

De uit Haarlem afkomstige zanger Bernardo komt alweer met een nieuwe single met een pakkende titel; “Ik hou je vast”. Want vasthouden doet deze zanger graag met alles wat hem dierbaar is.
Bernardo weet eigenlijk niet wat hem de laatste tijd overkomt. Hij werd door Oranje Shownieuws benaderd voor een redactioneel interview over de totstandkoming van z’n single. Dat het artikel zoveel gedeeld werd had Bernardo nooit verwacht. ‘Uit alle windstreken van Nederland kreeg ik reacties. Het leek wel of ik ineens een bekende Nederlander in wording was.
Ook het Haarlems Nieuwsblad , het Haarlems dagblad én weekblad Party plaatsten een artikel over hem. De 42 jarige zanger is van kinds af aan al bezeten van muziek. Hij leerde gitaar spelen, drummen en wist goed met een keyboard om te gaan. Op een gegeven moment nam hij plaats in een band. Tijdens de pauzes nam hij de microfoon in de hand om het zingen onder de knie te krijgen. ‘Dat
was puur om te oefenen, vertelt Bernardo. “Ik hou je vast” is geschreven en gecomponeerd door Frank van Etten en is een vrolijk lied dat echt past bij de sympathieke zanger uit Haarlem. Zoals de titel aangeeft “Ik hou je vast”, houd Bernardo ook zijn team vast.
Clipmaker Robert Vegt van RTV Mediaproducties en Willem de Bie van Willem de Bie Music Promotion zijn wederom gevraagd om de Clip te maken en de plugging en Promotie te verzorgen.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .