Arjan Koenen toont lef en maakt een enorme stap naar zijn gevoel!

Met de single “Laat me maar alleen”, een “filmische” power ballad, heeft de pas 25-jarige ambitieuze zanger zijn weg gevonden! “Ik heb mezelf 3 jaar gegeven om uit te zoeken waar mijn grenzen liggen en heb het gevoel dat dit een enorme stap is in mijn muzikale, maar zeker ook in mijn persoonlijke ontwikkeling” zegt het talent uit Westervoort die behoorlijk aan de weg timmert en al zo’n kleine 100 boekingen per jaar doet.

Het is nu 9 jaar geleden dat Arjan zijn vader verloor en dat drukte natuurlijk een zware stempel op de toenmalige puber: er was een zaak te runnen! Samen met zijn moeder, broertje en oom was er één groot doel: Papa’s zaak overeind houden! “Dat doel heeft echt mijn totale leven overgenomen en compleet veranderd…….. en schijnbaar ben ik toen onbewust van mijn gevoel weggedreven!”

“En nu kwam “Laat me maar alleen” op mijn pad. Zeker niet het makkelijkste liedje om te zingen, erg gevoelig en emotioneel en dat heeft zeer veel bij me losgemaakt! Daar ben ik heel erg blij mee en de mensen om me heen ook heel erg dankbaar voor! Zeker Frank!” (Frank Swenne: tekst & muziek en artistieke begeleiding)

Het is de derde single van Arjan, die nog geen 3 jaar geleden vanuit het niets met zingen begon en met veel plezier op het podium staat. ”Een feestje bouwen zal ik altijd blijven doen, maar nu was het schijnbaar tijd voor mij om ook op zoek te gaan naar dat andere gevoel, dat gevoel waar iedereen zich wel in herkent…… soms kun je vechten wat je wil… maar heeft het totaal geen zin…..dan moet je kiezen voor jezelf, even ademhalen maar ook weer verder….”

“Laat me maar alleen” is een enorme stap in zijn muzikale ontwikkeling waarin Arjan Koenen met zijn team een richting heeft bepaald om deuren te openen naar landelijke bekendheid.
Arjan: “Met deze single begint mijn droom om binnen een paar jaar met een live band het theater te vullen… een droom die ik al sinds het begin koester, komt steeds dichterbij! “

“Laat me maar alleen” komt voor mij op een perfect moment!”

 

Tekst & muziek: Frank Swenne
Producers: Martin Sterken
Vocal coaching: Muriel van Dinteren, Martin Dams
Plugging: Score Promotions
Fotografie: Dennis Daamen
Art. Work: Sjoerd Design
Video producers: Frank Swenne Camerawerk