ALBUM BOBBY PRINS – ALLEEN VOOR JOU

Bobby Prins was al op jonge leeftijd bezig met het volgen van accordeonlessen, het instrument dat hij tot op de dag van vandaag nog bespeelt. Een gitaar en een zomernacht was de eerste single die hij opnam, op 18-jarige leeftijd. Nog geen drie jaar later richtte hij zijn eigen groep op, “Bobby Prins & the Sound Express”.

Het allergrootste succes van Bobby Prins is zeker het nummer Sancta Maria, dat hij in 1972 opnam . Andere bekende nummers zijn Ik zoek naar een dorp, Te jong, Toe kom in m’n armen en De kleine prins. Bobby Prins treedt nog veelvuldig op in dancings, feesttenten en zalen, zowel in België als Nederland.
Opmerkelijk is dat door Bobby Prins meer lp’s en cd’s zijn opgenomen dan singles.
In 2017, ter gelegenheid van zijn 70ste verjaardag, bracht hij zijn memoires in boekvorm uit, onder de titel Van de Prins geen kwaad.
Regelmatig komt Bobby Prins nog met een nieuw album voor zijn fans. Zijn meest recente cd is 13 tinten geluk uit december 2017.
Nu November 2019 komt hij wederom met een fantastisch album uit. Zeker voor de vele Bobby Prins fans, een album om in huis te hebben !