4e Editie van de Koos Alberts Awards 10 november a.s.

De Koos Alberts Award show is zondag 10 november 2019 te Uitgeest in de A 9 STUDIO. De volledige opbrengst van de kaartverkoop ( excl. ticketkosten ) zal ten goede komen aan Stichting On Wheels (Kinderen met Duchenne). Deze stichting is door Joke Krommenhoek Weduwe van Koos Alberts persoonlijk uitgekozen.

Tijd 14.00 tot 18.00
Zaal open om 13.00 met voor programma.

De genomineerden;

Er is ook nog De top 20 motivatieprijs.

Bekijk hier alle namen.

 

Het hoofdprogramma bevat de uitreikingen ondersteund door RADIONL LIVE met gastoptredens van o.a. Frank van Etten, Sidney Bischoff, Peter Beense, Kees Haak, Rene Karst, Rene Eshuijs, Mike Peterson, Leo Nardell, Marco de Hollander, Tony Anderson en Django Wagner.
Presentatie: Pierre van Dam.
Support acts : Noord Holland Duo -Soraya – Ruby Urk – Johnny Romein – Martin Vinken – Ruud Versteeg – Danny Zuijderwijk – Anthony Joosten -Alberto Nicolay -Hans Steiger – Chris Bruijn -Vester Weert -Marco Mark – Riny Valentijn – Peter Lahaye -John Dame -Jordy Carrero
De afterparty is gratis toegankelijk vanaf 18.00 met diverse live optredens.