Zo hoorde u Waltz No. 2 nog nooit!

Anny en Paula van Wanrooy, Nederlands bekendste accordeon duo, is samen met producers Aad Klaris en Melchior Rietveldt de studio in gedoken voor een schitterende en verrassende bewerking van Waltz No. 2. Waar het stuk begint met de welbekende klanken eindigt het (stuk) in een verrassende up-tempo uitvoering.

 

Over de hele wereld, van Amerika tot aan Japan, treden de zusjes Anny en Paula van Wanrooy met veel succes op. In 1981 studeerden zij af aan het conservatorium en wonnen zij de wereldkampioenschappen als accordeon duo. De zusjes maken muziek vanuit het hart en het maakt niet uit in welk genre of op welke gelegenheid. Kenmerkend is het contact met het publiek tijdens hun optredens.

Tot hun dertigste jaar woonden de zusjes, afkomstig uit Klaaswaal, onder één dak in een woonwagen. Tegenwoordig wonen zij, samen met hun muzikale dochters, nog steeds bij elkaar. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland zijn zij graag geziene gasten in o.a. verschillende tv-shows en werken zij samen met o.a. Karin Bloemen, Richard Groenendijk, John de Bever, Marianne Weber en Paul de Leeuw. Samen met bovengenoemde producers, onder het platenlabel NLFactor, hebben zij de eerste echte accordeonversie van WaltzNo. 2 gemaakt.