STANDAARD gaat Dansen en alles Vergeten!

‘Dansen En Vergeten’ is de nieuwe, super-catchy single van STANDAARD voor de nazomer van 2019. De song kan als opvolger worden beschouwd van De Zomer Is Van Ons (2017). Het is een heerlijke, frisse, dansbare track met een vrolijke en gezellige videoclip, gefilmd op het strand in Bergen aan Zee en bij Beachrestaurant Hemingway’s.

De videoclip is wederom geregisseerd door Bjorn Louer (www.whoepzmedia.nl) die ook verantwoordelijk was voor de laatste clip van STANDAARD (Just Try Love Again, 2019).

Het nummer gaat over het ontsnappen aan de alledaagse sleur van de werkweek en al haar verplichtingen door in het weekend even lekker helemaal los te gaan. En dat ook te dóen! ‘Dansen en feesten en even alles vergeten’.
Escapisme in optima forma, maar wel door lekker gezellig samen even helemaal los te gaan.

Ook in dit nummer is weer de duidelijke STANDAARD-sound en vibe te horen. Een funky guitar en lekkere lopende bassline, samen met een heerlijke, dansbare groove. Invloeden en sounds uit 90’s club en met de energy en vibe van nu. ‘Dansen En Vergeten’ neemt je mee en laat je precies dát doen; DANSEN EN FEESTEN!