Sill Lamers zet met 2.0 versie van nieuwe single mooi resultaat neer.

Wederom blijkt dat Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw een goede naam in de muziekwereld heeft opgebouwd. Na research te hebben gedaan bij een aantal artiesten die hij vertegenwoordigt is ook nieuwkomer Sill Lamers tot de conclusie gekomen dat Ronald hem goed op weg kan helpen om z’n debuutsingle ‘Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn’ landelijke bekendheid te geven.

De 26 jarige zanger uit Breda timmert sinds twee jaar serieus aan de muzikale weg. Het nummer ‘Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn’ dat Bouke ruim 11 jaar geleden uitbracht is Sill zelf op het podium gaan zingen toen hijzelf een moeilijke periode meemaakte.

‘Omdat ik me heel goed kan vinden in de tekst die geschreven is door Willem Gunneman, trok ik de stoute schoenen aan en nam contact op met Kevin Madero. We zijn van elkaars leeftijd en hebben een goede klik met elkaar. Hij heeft vervolgens in zijn studio die gevestigd is in Eindhoven een 2.0 versie geproduceerd waar ik erg blij mee ben’, vertelt Sill.

Nadat Ronald de demo hoorde was ook hij erg enthousiast en vond het waardig om uit te brengen. ‘Hij heeft me uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken. Ik mag hem appen of bellen als ik ergens mee zit. Hij heeft ontzettend veel ervaring en weet precies welke wegen ik moet bewandelen. Tot nu toe heeft Ronald mij goed op weg geholpen met mijn allereerste single’, aldus Sill.

De CD single ‘Voorlopig wil ik eventjes alleen zijn’ is vanaf ‘4 september 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De bijbehorende clip is opgenomen door RTV Mediaproductie.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .