Ray Smith ft Le Seton – Hou me stevig vast

Het was Rosina Louwaars van de uit de jaren 70 afkomstige Nederlandse popband Harmony die Ray Smith op het idee bracht om iets met een oorspronkelijk Frans liedje te doen. Rosina beheert tegenwoordig in Spanje een studio en Ray was daar toevallig tijdens zijn vakantie.

De track ging vervolgens mee naar de studio van Laurens van Wessel. Volgens Ray is het een heel aanstekelijk leuk deuntje dat in je hoofd blijft hangen. De tekst heb ikzelf geschreven en gaat over een meisje die ik heb ontmoet en niet meer kwijt wil raken…..dus moet ik haar maar stevig vast houden’, meent Ray. Omdat Ray het idee had om aan het lied een andere draai te geven nam hij contact op met Eric Le Seton. Deze in de urban- en rapscene bekende muzikant leerde hij kennen tijdens het TV programma All Together Now waar beiden deel uitmaakten van de jury.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .