Ramon Sandbergen wil dat we ontspannen

De boodschap van de nieuwe single ‘Al je zorgen aan de kant’ van Ramon Sandbergen is dat we meer moeten ontspannen. “Het dagelijkse leven wordt steeds intenser”, aldus de zanger en daarom een lied om je zinnen te verzetten.

“Het dagelijkse leven wordt steeds intenser dus we moeten meer ontspannen”, vindt Ramon Sandbergen. De nieuwe single ‘Al je zorgen aan de kant’ is bijna een handleiding daarvoor. ’Zorgen aan de kant en lekker laten gaan’ is wat hij bezingt.
Ramon is zelf ook druk met werken en zingen, maar vindt het fijn om zo en nu en dan een rondje over het plein te doen. “Heerlijk met z’n allen even de handjes de lucht in en een drankje doen.”, vertelt de zanger. Dat is zijn manier van ontspannen en vindt dat erg belangrijk. Daarom is het de invalshoek geworden van zijn nieuwe single.
Deze invalshoek heeft hij bij Bram Koning neergelegd die daarop ‘Al je zorgen aan de kant’ schreeft. “Ik heb het speciaal voor Ramon geschreven. Ramon heeft de laatste jaren belangrijke beslissingen genomen in zijn leven, dus het werd nu even tijd om volledig positief in het leven te staan en alle zorgen aan de kant te gooien!”, aldus tekstschrijver Bram Koning.