Nog Effe > Wat Ik Ook Doet <

Nog effe, drie verschillende mannen met één gemeenschappelijke factor, muziek. Het letterlijk in alle vormen kleurrijke drietal, Nederlands, Indonesisch, Duits en in het wit het rood en het groen gestoken pakken brengen een keur aan Nederlandstalig nummers die allen in een feestjas gestoken en met humor besprenkeld zij, kortom de Nog effe Feestact.

Natuurlijk hebben ze al aardig wat laten horen het laatste jaar met de single ‘De as van Ome Arie’ en de single Feest in de tent.
De videoclips erbij waren op z’n minst uitspringend, opvallend en erg leuk! Niet te vergeten de virals op Dumpert met meer dan 300.000 views en duizenden kudos bevestigen het gehalte van Nog effe! En het kon natuurlijk niet uitblijven, ze zijn weer terug en hoe!

Met de nieuwe single met de nieuwe bijbehorende videoclip “Wat ik ook doet’ ( deze binnenkort online gaat) laten ze weer horen en zien dat er geen grenzen voor Nog effe zijn en dat ‘niets is hetzelfde maar alles is goed’ ten volle wordt uitgedragen door kleurrijke drietal en hun aanstekelijke van hoog gehalte meezingbaar Nederlandstalige repertoire!