Nieuwe single Sjors van der Panne – Wat heb je eigenlijk te verliezen

Na Blijf nog even en Engel komt Sjors nu met zijn nieuwe single Wat heb je eigenlijk te verliezen. De nieuwe single is volgens de zanger een nummer bedoeld om je vrolijk te maken, met een positieve boodschap en frisse productie.

Het verklapt alvast een beetje de variatie van liedjes op het nieuwe album Altijd zo gegaan dat op 21 september a.s. uit zal komen.

Wat heb je eigenlijk te verliezen is geschreven door Sander Geboers in samenwerking met Clemens Blacquière en Rogier Pelgrim.

De afgelopen maanden werkte Sjors aan zijn vijfde album Altijd zo gegaan. Naast Jaap Kwakman en Jan Dulles schreven ook Belinda Meuldijk, Han Kooreneef, Frank Boeijen en Ton Snijders nieuwe songs voor Van der Panne.

Over Sjors

Zoals Liesbeth List al eerder zei over Sjors van der Panne: ‘Als Sjors een lied zingt, ís hij dat lied’. De nu bijna 40-jarige Sjors deed 5 jaar geleden mee aan The Voice Of Holland en behaalde een tweede plek. De afgelopen 3 jaar gaf hij maar liefst 12 uitverkochte concerten in het Concertgebouw in Amsterdam. Met Songfestivaldeelnemer en goede vriend Duncan Laurence schreef en zong hij in 2017 het duet ‘Laat gaan’.

 

Linkjes:

Wat heb je eigenlijk te verliezen.

Spotify

iTunes
https://music.apple.com/nl/album/wat-heb-je-eigenlijk-te-verliezen-single/1477614841

website

Homepage


facebook
https://nl-nl.facebook.com/SjorsVanDerPanne/
instagram
https://www.instagram.com/sjorsvanderpanne/?hl=nl

Promo feitjes:
Vrijdag 20 september : TV – Tijd voor Max NPO1
Zaterdag 21 september: Radio – Muziekcafé NPO2 – album release.