Nieuwe single Kees Haak – Ieder Weekend

Vandaag  10 september komt alweer de 9e single van Kees uit. Het nummer, getiteld Ieder weekend is geschreven en geproduceerd door Bram Koning en opgenomen in de Soundwise Studio’s met medewerking van o.a. Marcel Schimscheimer en Jochem Fluitsma.

Vanmiddag is Kees te zien in het TV programma Tijd Voor Max op NPO1

Vanmiddag is Kees te zien in het TV programma Tijd voor Max op NPO1. Kees is ontzettend blij dat hij op de Grote Markt in Delft als openingsteaser dertig seconden van ‘Ieder Weekend’ mag laten horen in dit populaire TV programma. Hij zal dit samen doen met het 24-koppig Delfts Dansorkest waar hij vervolgens ook nog een medley van mijn vader ten gehore zal brengen.

Wat Ieder Weekend betreft, had ik mezelf natuurlijk geen mooiere release kunnen wensen.” Een speciale boodschap wil Kees met zijn song niet overbrengen. “Als je tussen de regels door leest, zou je er wel kunnen uithalen dat je moet doen wat je leuk vindt. Met tegenzin ergens werken, om maar een voorbeeld te noemen, is bijvoorbeeld iets waarvan ik van mening ben om dit niet te doen. Ik zing zelf ieder weekend in allerlei zalen met hart en ziel. Dat is ook het liefst wat ik doe. Bram Koning, de tekstschrijver van de 25-jarige André Hazes, heeft mijn passie voor het zingen als inspiratiebron voor Ieder Weekend gebruikt. Het gaat over mijn huidige situatie, dat ik naast mijn werk in de motorzaak het land doorkruis en daarvan geniet. Het is een vrolijk, opgewekt lied.