NIEUWE SINGLE IRIS KROES

De 26 jarige Iris Kroes wordt bij het grote publiek bekend door haar deelname aan de Voice of Holland in 2012 waar ze opviel door tijdens bij de blind auditions zichzelf te begeleiden op haar harp. Uiteindelijk bleek Iris naast prachtig harp te kunnen spelen ook nog eens een geweldige zangstem te hebben waardoor ze deze editie van TVOH won.

 

Na haar overwinning van The Voice of Holland verschijnt haar debuutalbum First en deze bereikt de 4e positie in de album top 100.
In 2014 gaat Iris het land door met haar theatertour ‘Thús’ gevolgd door haar ‘Irisistible’ tour in 2016.

Er verschijnen diverse releases van Iris waaronder de EP It will come in time in 2014, haar kerst album Christmas Feelings in 2015 en ze brengt diverse singles uit. Iris is een graag geziene gast in diverse TV programma’s, is trotse eigenaar van haar eigen Iris bloem die de ‘Dutch Voice’ wordt genoemd, treedt diverse keren op voor het koningshuis en wordt regelmatig uitgenodigd om bij grote orkesten een gast optreden te verzorgen.

In 2018 is Iris voor het laatst op de landelijke tv geweest, met haar nieuwe frisse popsingle ‘Moving on out’. Iris laat daar al zien dat het niet alleen meer ‘het meisje met de harp’ is, maar ook een popzangeres met allure die ook zonder harp fantastisch zingt.

In oktober verschijnt haar nieuwe EP. De EP is persoonlijk, intens en gevarieerd geschreven waaruit blijkt hoe divers Iris vocaal en artistiek is.
De liedjes zijn allemaal ontstaan en geschreven tijdens writing-camps die zij samen met haar team Gerian Hulst, Freek van de Heide & Jeroen Sjoers initieerde.
Met deze EP wil Iris Nederland laten horen wat zij kan, dat ze niet heeft stilgezeten en dat ze nu leeft van en met haar muziek.
Naast haar optredens in het land is Iris ook werkzaam als entertainer op de Holland America line & Seabourn Cruiseline.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .