Monica West weet het zeker “De kat heeft personeel”

Monica West is ambassadeur van de piraten van Nederland. Al jaren weet zij met haar muziek vele harten te veroveren. Iedereen kent “De Regenboogmantel” en zingt het uit volle borst mee.

Maar ook de meer recente hits als “Een lijntje naar de hemel”- “Hey Ouwe Joe” zijn verre van onopgemerkt voorbij gegaan terwijl de meeste recente “Een rode Fender” al weken siert in de Piraten Top 30 en al meer dan een half jaar dagelijks aanwezig is in de Verzoekparade van TV Oranje. Maar Monica West weet ons wederom te verrassen want vandaag verschijnt de nieuwe single “Een kat heeft personeel” een nummer die zeker herkenning geeft bij iedereen die ervaring heeft met een huisdier. Een Nederlandstalig country nummer die naar verwachting weer zeker op Airplay bij de diverse radiostations kan rekenen. “De kat heeft personeel” is beschikbaar als cd maar natuurlijk ook via de download en streaming sites.

Wil je alles weten en dat als eerste meld je dan als vriend aan op haar facebook pagina www.facebook.com/monica.west.961