Marco de Hollander twee keer genomineerd voor BUMA NL Award

Op 30 september 2019 worden in TivoliVredenburg te Utrecht de jaarlijkse Buma NL Awards uitgereikt. De Buma NL Award is de belangrijkste onderscheiding binnen de Nederlandstalige muziekcultuur die dit jaar voor de tiende keer worden uitgereikt.

De nominaties worden bepaald door de Stichting Nederlandse Top 40, onafhankelijk objectief en betrouwbaar, op basis van airplay, streaming, trends op social media en verkoop/downloads. Bij de toekenning van de Buma NL Awards wordt onderscheid gemaakt in de genres Hollands, Pop, Urban en Alternatief.

In de categorie Hollands is Marco de Hollander twee keer genomineerd. Met zijn hit ‘Dit wordt een avond om nooit te vergeten’ is hij genomineerd voor ‘Grootste Feesthit’. Daarnaast is de populaire zanger samen met niemand minder dan Snollebollekes en de Dikdakkers genomineerd voor ‘Grootste Feestact’.
“Ik ben zo trots! Een prachtige erkenning voor de enorme hoeveelheid optredens die ik verzorg. Of het nu op de kermis, in een feesttent, of bij ouderen of mensen met een beperking is, overal maken we er altijd één groot feest van. Als je dan niet één keer, maar maar liefst twee keer genomineerd bent, weet je dat je met je team op de goede weg bent.” aldus de altijd enthousiaste Marco de Hollander.
Ter ere van deze nominaties brengt Marco eind september ‘Jij Bent Aan De Beurt’ uit. Deze single belooft de grootste meezinger van ieder feest te worden.

Informatie Marco de Hollander:
Boekingen: Artiestenbureau BekendeArtiesten.nl | 078-6737733
Platenlabel: NRGY Music BV | 035-6246161
Persinformatie / interviews/ acties: Nel van Olm Promotie | 06-22 949 762
Overige informatie: www.marcodehollander.nl