Manfred maakt levenslied met Klazina

 Klazina haar nieuwe single ‘Ik lach en leef de dag’ opgenomen bij Manfred Jongenelis. Hij behoort volgens de zangeres tot een van de beste producers voor haar en voor het creëren van een levenslied.

De zangeres uit Stiens haar nieuwe single ‘Ik lach en leef de dag’ heeft ze opgenomen bij Manfred Jongenelis in Etten-Leur.
“Ik vertelde aan Manfred dat ik een vrolijk liedje wilde hebben dat niet over de liefde of verdriet moest gaan, maar hoe mooi het leven eigenlijk is. Manfred heeft vervolgens een pakkende tekst en een hele mooie melodielijn bedacht”, aldus de Friese zangeres die van het levenslied houdt. Bovendien behoort hij tot één van de beste producers voor Klazina.

‘Toeval bestaat niet’ hebben ze ook samen gemaakt. Dat is ook een levenslied net als de nieuwe single ‘Ik lach en leef de dag’ waar een duidelijke boodschap in zit. “De boodschap van het nummer is dat na elke tegenslag alles weer vrolijk opgepakt moet worden met als doel het beste ervan te maken. ‘Ik lach en leef de dag’ is echt een liedje dat bij me past. Manfred is echt een top producer die snapt wat ik bedoel….en dat is wat ik graag zie in een producer”, vervolgt Klazina. Naast de nieuwe single ‘Ik lach en leef de dag’ komt ook de single ‘Toeval bestaat niet’ uit de studio in Etten-Leur.

In 2020 viert ze tevens haar eerste lustrum. Ze zit dan 10 jaar in het vak. Daar zal ze ongetwijfeld aandacht aan schenken.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .