Leadzanger gaat solo!

De leadzanger van Die Tolle Leute gaat per 1 december solo ; Wolfgang! Hij zal veel te zien en te horen zijn  Oktoberfesten, Après-ski feesten, bierfesten, feesttenten, feestavonden etc. en heeft de 100% stimmungsgarantie!

https://www.youtube.com/watch?v=85BWrlyhkEI

Biografie

Al jarenlang is Wolfgang! één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten. Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer voor 100% stimmungsgarantie! De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang! de bühne betreedt en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek.
Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-ski en vele andere Oktober-en Après-ski feesten.Veel interactie, een goededosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden vaWolfgang! Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .