Hollandse Sterren naar de Sneeuw

In maart 2020 is het tijd voor weer een gezellige artiestenreis naar de sneeuw! Dit jaar vindt de reis plaats van 15 – 20 maart 2020 en bezoeken we het bekende wintersportdorp Hopfgarten. Hopfgarten is een knus en gemoedelijk Oostenrijks dorp dat gelegen is in het Brixental in Tirol.

Voor deze reis maken wij bekend dat wij de hand hebben kunnen leggen op artiesten, die het neusje van de zalm zijn, als we het hebben over artiesten die het Nederlandstalige levenslied ten gehore brengen. Artiesten die er hun hand niet voor omdraaien om een feestje met u te bouwen. Kortom inhaken en boeken maar! En dan gaat het om artiesten als Marco de Hollander, Helemaal Hollands, Vinzzent, Suzanne Veldmeijer, René Karst, Grad Damen Stefan Storm en Alex.

Check alle informatie via; https://www.valkvakanties.nl/reizen/artiestenreis-naar-de-sneeuw-2020