Frank Verkooyen – Het uur van de waarheid (ALBUM)

Frank is zeer succesvol en scoort met o.a. ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘In De Wolken’, ‘Dans Met Mij De Hele Nacht’, recentelijk groeide ‘De Waarheid’ uit tot een succes terwijl zijn huidige single ‘Ik Dronk En Vergat’ óók lijkt uit te groeien tot een ware kroegenhit.

Zijn nieuwe album ‘Het Uur Van De Waarheid’ bevat 17 tracks waaronder zijn recente singles, enkele nieuwe stukken, twee duetten met Colinda en het zeer bijzondere ‘Bedankt Pa’ dat afgelopen Vaderdag verscheen. ‘Het UurVan De Waarheid’, het fantastische nieuwe album van Frank Verkooyen verschenen via het platenlabelNationale Artiesten Parade is er eentje die beslist niet mag ontbreken in de Hollandse platenkast.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .