Donny Roelvink…. Jij Bent Anders

De titel van de nieuwe track van Donny Roelvink, zette de geruchtenmachine meteen in volle gang. Afgelopen week kreeg vader Dries Roelvink natuurlijk verschilende journalisten aan lijn die hem vroegen of er een romance was ontstaan tussen Don en zijn knappe tegenspeelster Janice tijdens het draaien van deze nieuwe clip.

 

Dries; “Jij Bent Anders” is alweer de vierde Single van m’n jongste zoon die zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een succesvol influencer met honderdduizende volgers. Daarnaast heeft hij met zijn aandeel in de met goud bekroonde Nederlandse speelfilm Misfit zijn derde filmrol te pakken. Ook is Don benaderd door Faya Lourens om een boek over hem uit te brengen. Na haar kaskraker Killerbody is Faya haar eigen uitgeverij begonnen die binnenkort het boek over Donny in de markt gaat zetten. Zijn verhaal over hoe je vooral door sport en discipline jezelf vanuit een underdog positie omhoog kan knokken kan een stimulans zijn voor vele jongere met een doel voor ogen. Of ik als vader trots op hem ben lijkt me op deze Zondagochtend een overbodige vraag”