Dit zijn de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2019

Het spannendste moment van het jaar is daar! De bekendmaking van de drie genomineerden voor de 54e Gouden Televizier-Ring. Wat zijn de populairste programma’s van dit jaar?
Nooit eerder werd er zoveel gestemd als dit jaar, alle records konden linea recta de prullenbak in. Dat zeggen we vaker, maar nu is het ook echt waar. Dit zijn -op alfabetische volgorde- de programma’s die dit jaar kans maken op de mooiste prijs ter wereld: de Gouden Televizier-Ring.
• Beste Zangers (Avrotros)
• Chateau Meiland (SBS 6)
• Expeditie Robinson (RTL 5)

Beste zangers
Het is de tweede nominatie voor Beste zangers. In 2017 delfden Jan Smit en co net aan het onderspit tegen Zondag met Lubach, maar dat het muziekprogramma dit jaar weer meestrijdt met de beste, zegt voldoende. Ieder jaar trekt Beste zangers massa’s tv-kijkers en brengt het programma nieuwe sterren voort, zoals bijvoorbeeld Davina Michelle vorig jaar.
YouTuber Dionne Slagter (OnneDi) verraste Jan Smit met een ‘Beste karaoke-ers’-sessie.

Chateau Meiland
Meest opvallende titel in dit rijtje is natuurlijk die van Chateau Meiland, dat met kasteelheer Martien Meiland een heerlijk flamboyante frontman in huis heeft die in brede kring wordt omarmd. Martien en dochter Maxime verrijkten de Nederlandse taal zelfs met de uitdrukking ‘Wij gaan wijnen, wijnen, wijnen!’
YouTubers Quinty (Quinsding) en Jessie Maya kampeerden op het landgoed van de familie Meiland.

Expeditie Robinson
Dit is de 5de nominatie van Expeditie Robinson! De 5de! Een prestatie van jewelste. En wederom het bewijs dat goede formats altijd overeind blijven. Voor Dennis Weening wordt dit wel de laatste kans op een Gouden Televizier-Ring voor Expeditie Robinson, hij is in het nieuwe seizoen de presentator niet meer. Dat wordt dus een extra spannend Gala naast collega Nicolette Kluijver.
YouTuber Mark Hoekx zette een enorme feesttaart bij Dennis Weening voor de deur.

Gouden Televizier-Ring Gala
De uitreiking van de Gouden Televizier-Ring en de Televizier-Sterren is op woensdag 9 oktober om 21.00 uur te zien tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live in Amsterdam. Dan weten we wie de grote winnaar wordt van die prachtige 54e Gouden Televizier-Ring.

Alle genomineerden van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing
Gouden Televizier-Ring
• Beste zangers (Avrotros)
• Chateau Meiland (SBS 6)
• Expeditie Robinson (RTL 5)

Televizier-Ster Presentator
• André van Duin
• Arjen Lubach
• Beau van Erven Dorens
Televizier-Ster Presentatrice

• Chantal Janzen
• Eva Jinek
• Floortje Dessing

Televizier-Ster Talent
• Frank & Rogier
• Holly Mae Brood
• Nienke Plas

Televizier-Ster Acteur/Actrice
• Chantal Janzen
• Elise Schaap
• Ilse Warringa

Televizier-Ster Online-Videoserie
• Boos (#Boos BNN/VARA)
• Jachtseizoen (StukTV)
• Shitty Diary (Nienke Plas)

Televizier-Ster Digital Impact
• Boer zoekt vrouw (KRO-NCRV)
• Expeditie Robinson (RTL 5)
• Heel Holland Bakt (Omroep MAX)

Televizier-Ster Jeugd
• CupCakeCup (Avrotros)
• Kinderen voor kinderen (BNNVARA)
• Zappsport (Avrotros)

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door . Bookmark de permalink .