Danny Everett na 30 jaar op de planken nog steeds populair

Danny Everett begon eind 1989 als zanger bij de Tilburgse Rock & Roll band “The Spectacles”. Met deze band heeft hij 5 jaar mogen spelen in Nederland en België met oa. Johnny Lionn, Trea Dobbs, Andres, Andy Tielman en Jack Jersey.

Inmiddels wordt de 58 zanger uit Boxtel gezien als een legende in de Indorock scene.

Op zondag 22 september jl. presenteerde Danny tijdens de Pasar Malam Istimewa XL in de Brabanthallen te Den Bosch zijn nieuwe dubbelabum ’30 jaar Danny Everett…De beste liedjes van’. Op dit 45 tracks tellende album staat ook een bijzondere Rock & Roll versie van Will Tura’s hit ‘Eenzaam zonder jou’. In overleg met Ronald Visch van Platenlabel is besloten om dit lied digitaal op single uit te brengen.

Tijdens deze presentatie zong Danny voor ongeveer 3000 bezoekers zijn liedjes. Nog steeds blijkt hij ontzettend populair te zijn. Er zijn maar weinig artiesten die in een periode van 30 jaar ook nog eens 20 albums en vele cd singles en Dvd’s op de markt brengen. In de speciale Danny Everett stand ging het nieuwe album waarvan de opnames plaatsvonden bij Studio Hans Leijten te Boekel als zoete broodjes over de toonbank.

Ook werden er al ruim 250 entreekaarten verkocht voor het ‘Do you Remember’ festival op zaterdag 30 november 2019 a.s. in Boxtel bij het luxe automuseum Classic Park. Samen met een groot aantal artiesten wordt op deze avond stilgestaan bij het 30 jarige artiestenjubileum van Danny. Als hoogtepunt van de avond zal Danny een speciale Jack Jersey Show geven. Meer info over de kaartverkoop is telefonisch te verkrijgen via 06-5022 0676. Alle info over Danny is te vinden op www.dannyeverett.nl