Christian Malan blaast oude disco hit nieuw leven in.

Christian Malan is weer een ervaring rijker, want afgelopen maand heeft hij deelgenomen aan het programma ”De Muzikale Uitdaging” van TV73. In 3 uur tijd een productie maken… tekst, muziek & arrangement. Met Kees Tel achter de knoppen en Nol Roos achter het schrijfblok.

Tijdens deze uitdaging kregen Christian, Kees en Nol via de muzikale producer van het programma de opdracht om een oude, Engelstalige disco hit van de Gibson Brothers te coveren en te voorzien van Nederlandse tekst. “Kom laat je gaan’’ moest de titel worden van het liedje. Met deze informatie als uitgangspunt moest het team aan de slag.

Christian Malan, die eind dit jaar een verzamelalbum uitbrengt ter ere van zijn 10 jarig artiestenjubileum, werd benaderd voor het programma door Jolanda Clement (die sinds 2011 zijn singles uitbrengt, en als platenlabel (JC Records) nauw betrokken is bij De Muzikale Uitdaging.
Christian: “Het was voor mij een mooie, maar ook zeer bijzondere ervaring om met Kees Tel en Nol Roos te mogen werken. Temeer omdat ik nog nooit op deze wijze een liedje heb opgenomen, en dus ook versteld stond van de enorme drive, het enthousiasme en vakbekwaamheid van beide mannen om het product binnen de opnametijd van het programma af te krijgen. Ik ben dan ook bijzonder dankbaar dat ik aan het programma heb mogen deelnemen, en met deze vakmensen heb mogen samenwerken aldus Christian.
Het nummer ”Kom laat je gaan” van Christian Malan zal op 16 september landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een verzamel album dat zal verschijnen zodra alle liedjes van het TV programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen. Naast de digitale verkoop via de bekende download portals, zal de track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij o.a. HitsNL, Spotify en Deezer.
De Rtv promotie & plugging is in handen van: Jolanda Clement (JC-Event – JC Records- JC Travel) www.jcevent.nl/ Mail: info@jcevent.nl/ Tel: 0416-313660/ 06-12963738