ANCORA volop in beweging!!!

De komende weken treden de heren van Ancora veel op, o.a. in Zwolle, Kallenkote, Drogeham, op het uitverkochte Megapiratenfestijn in Oldebroek, Hoogeveen Noordbroek en Kampen.
Voor de hele agenda kijk je op hun website Ancora.nu

MiniCruise

Zo organiseren ze van 22-24 november een muzikale minicruise over de Moezel en leggen we aan in het prachtige Cochem. Dit jaar varen ze op een splinternieuw hotel schip, de ASARA.  Aan boord treden we op met onze theaterband Summerland, en zal Belinda weer van zich laten horen, hoe mooi kan het zijn? Ook zal het beroemde Captains diner niet ontbreken.
Er zijn op dit moment nog een aantal hutten beschikbaar.

Ancora treed op voor goed doel; Zondag 29 september Buitendebootfestival

Op dit festivaf treed o.a. Ancora op om geld in te zamelen voor de doelgroep die vaak net buiten de boot valt en de gehandicapte medemens die niet op vakantie kan, of laat staan een dagje uit. Een goed doel verbonden aan dit project is Schipper Mag Ik Ook Eens Varen?  Deze organisatie heeft met vele vrijwilligers, en met steun van bedrijven en fondsen een oud vrachtschip omgebouwd tot passagiersschip, dat sinds vorig jaar onder de naam Jonathan in de vaart is. Ze maken eendaagse en meerdaagse vaartochten om mensen met een beperking uit hun isolement te halen.  En je weet zodra er boten in het spel zijn is Ancora erbij!

Voor meer informatie over dit festival kijk je op: www.hedon-zwolle.nl
Aanvang 13.45 uur, zaal open 13.00 uur.