Nieuwe single Aukje Fijn

De nieuwe single “Ik wil enkel bij jou zijn” van Aukje Fijn is geschreven door Aukje zelf, en geproduceerd door Arjan Venemann. Dit nummer gaat over het gevoel van de ware liefde te hebben gevonden. Het gaat over een persoon die je ontzettend veel kan bieden, waarbij je je vrij en geliefd kunt voelen.

 

Aukje; “Voor velen herkenbaar. Maar elk individu is anders, zo is ook elk gevoel uniek. Daarom probeerde ik anderzijds ook neutraal te blijven, zodat een ieder zich hierin kan verplaatsen. Elke dag is een nieuwe dag, om nieuwe dingen te mogen leren. Iedere dag vind ik nieuwe dingen die mij enorm inspireren en drive geven. Ik hoop de harten van alle luisteraars te mogen verblijden met mijn nieuwe single en videoclip. De clip is opgenomen op locatie “Enka” in Ede. Mijn dank gaat naar de videograven die het mogelijk hebben gemaakt om mijn ideeën te visualiseren.  Dromerig, een tikje mysterieus maar toch warm en elegant. Deze vier elementen wilde ik graag laten terugkomen in mijn videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=OXJ9zvBI_cw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1RPLGFTJlsLKPhS1NQ52rmUfKcypdlWKShmze4ZRXEcGPejNc9ABf4fek

Natuurlijk hoop ik, dat u veel luisterplezier zult beleven aan dit nieuwe nummer.
Productie: A. Venemann, tekst: A. Fijn, koren: A. Venemann/ A. Fijn.
Videoclip: Marcel Tichelaar Videografie en Djessica Fotografie.
Boekingen en info: Start up Events info@startupevents.nl tel: 0591- 670 062.