Wim Florack komt met nieuwe single.

Wim Florack komt weer met een nieuwe single. Na zijn verboden liefde komt Wim nu met “Die ogen van jou” Een lied dat in de categorie ballad thuishoort !!! Een pop ballad met een echte Nederlandse tekst. Deze Nederlandse tekst is deze keer weer geschreven door Mandy Bakx.
Mandy heeft ook het lied “Echte vrienden” geschreven wat Wim een aantal jaren terug op haar verzoek op een voortreffelijke manier heeft vertolkt. Omdat Wim tijdens zijn optredens nog steeds regelmatig verzoekjes krijgt om dit lied te zingen heeft Wim Florack aan Mandy gevraagd om nog een lied voor hem te schrijven. Dat is dus “die ogen van jou” geworden. Een gevoelig lied over een meisje dat fouten heeft gemaakt en het verdriet in haar ogen heeft.
Mede door het mooie arrangement met strijkers en de stem van Wim zal dit nummer bij menig een voor kippenvel zorgen.
Een lied dat uitblinkt tussen alle feestbeats die heden ten dagen zo normaal zijn in de Nederlandstalige muziek.