Wie is die liefde van Mitchell?

Het begon allemaal met acteren en filmpjes vol humor op YouTube. Toch wilde Mitchell zijn horizon verbreden. Met Jeroen van der Boom en Marco Borsato als voorbeeld besloot hij zanglessen te gaan volgen bij Sasja Brouwers in Aalsmeer. Met zijn debuutsingle “Jij bent de liefde” (Geschreven door Billy Dans en Hansen Tomas) zet Mitchell de volgende stap in zijn carrière.

Hiermee hoopt hij Nederland kennis te laten maken met zijn eigen sound. “Altijd spannend, want nog niemand weet wie ik ben. Maar ik heb grote dromen en met de juiste mensen om me heen hoop ik dat de fans mij in hun hart sluiten en ik daardoor kan bouwen en veel optredens mag verzorgen in het land. Mijn grootste droom? De Johan Cruijff Arena plat spelen met een concert. Maar dan heb ik nog een lange weg te gaan en ik ben er helemaal klaar voor om dat pad te gaan bewandelen”.