Vrolijke nieuwe Feel-Good single voor DENNIS JONES

Dennis Jones laat weer van zich horen met de vrolijke nieuwe single ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’. Dit is inmiddels de 32e single van Dennis (inclusief samenwerkingen met o.a. DJ Scotch, DJ Menno en Dirk Meeldijk). ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ is speciaal voor Dennis geschreven door zijn inmiddels overleden ontdekker Onno Vandelaak, en de tekst is van Dennis’ eigen hand.

Deze übercatchy song werd uiteraard weer geproduceerd door Kees Tel. “Het is een erg vrolijke single geworden, en ik ben er trots op dat ik op deze manier de muziek van Onno Vandelaak kan laten voortleven. Met Onno heb ik in de jaren ’80 en ’90 veel platen opgenomen en ontzettend veel van hem geleerd.” vertelt Dennis over zijn nieuwe single.
Momenteel zijn er van Dennis Jones maar liefst twee albums in de maak. Binnenkort verschijnt via zijn oude platenmaatschappij Red Bullet een verzamelalbum met het beste Engelstalige werk van Dennis uit de jaren ’90, inclusief twee gloednieuwe remixen. Daarnaast werkt Dennis momenteel aan de opnames van een gloednieuw Nederlandstalig album. ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’ wordt natuurlijk ondersteund door een videoclip welke door Cannonball Media in het Brabantse Megen en het Gelderse Appeltern opgenomen is.