Volkszanger Maico werkt aan nieuwe muziek.

De laatste single ‘Een Nieuw Begin’ van Maico kwam een paar maanden geleden uit en loopt nog steeds als een speer in de Nederlandstalige playlist van diverse radio station’s. Maar niet alleen in Nederland ook in BelgiĆ« en is ook veel gestreamd op Spotify.
De single ‘Een Nieuw Begin’ is meer dan 40.000 x beluisterd. Maar achter de schermen is Maico al weer druk bezig met nieuwe muziek in de studio samen met zijn vaste producer Harald Queens (HQStudio Tilburg) om weer mooie dingen te gaan maken. Maico werkt met een ervaren team mensen dat bestaat uit zijn manager Nico Eijlders, zijn tekst schrijver Ruben Zonnebeld, producer Harald Queens, platenmaatschappij Hit It! Music en boekingskantoor Geels Artiesten & Evenementen.
Dit zorgt er voor dat alles rondom Maico in goede banen wordt geleid! Ook de optredens in het land gaan super goed elk weekend is Maico wel op een feestje te zien. Er zijn op dit moment nog veel leuke plannen wat het management nog wil gaan uit werken. En over de nieuwe muziek binnenkort meer hierover! Website: www.zangermaico.nl