Victoria Eman genomineerd voor Award in Nashville.

“Victoria Eman bekender in Nashville dan in Nederland” dat is de kop van een artikel uit de Gelderlander van afgelopen zaterdag. Victoria bestormt vele hitlijsten in het buitenland met haar singles.

De single VOWS staat kent Airplay in meer dan 40 landen en staat in hitlijsten van o.a. Schotland – Ierland – België – Tasmanië – Australië. Ook in eigen land weet ze veel Airplay te genereren met haar nummers. De komende maand maakt ze kans op de ( in de country wereld zeer gewaardeerde en bekende) prestigieuze Josie Music Award en wel met het nummer “Mama’s got a brand new daddy” een nummer die wel in het buitenland maar (nog) niet in Nederland als single was verschenen. En daar komt mede door de nominatie voor deze Award verandering in want vanaf heden is dit nummer nu ook in de lage landen op single verkrijgbaar. Beschikbaar als single – download via de streamingsites en staat ook op haat laatst verschenen succesvolle album “All my Life”