Thomas Berge in Expeditie Robinson

RTL heeft vandaag vier namen van deelnemers aan het nieuwe seizoen onthuld. Zanger Thomas Berge, presentatrice Kim Kötter, rapper Akwasi en autocoureur Tim Coronel doen dit jaar ook mee aan het populaire televisieprogramma.

Thomas Berge op facebook; ; Ik doe mee aan Expeditie Robinson 2019!! Kan bijna niet omschrijven wat er na een lange tijd door me heengaat als ik denk aan het grootste avontuur van mijn leven, en ik mag het eindelijk delen !!  Dankbaar voor nieuwe vrienden, bewustwording en een ervaring die ik mijn leven lang zal koesteren. hij plaatst hierbij deze foto.

Afgelopen woensdag werd al bekendgemaakt dat Eva Koreman (3FM), Fien Vermeulen (Qmusic), Eva Cleven (FunX),  Yvette Broch (ex-profhandbalster) ,  Hugo Kennis (TV kok) en Rijk Hofman (YouTuber) dit jaar de ultieme uitdaging aangaan. Eerder werd al bekend dat Frank van der Lende (3FM), Kalvijn en Dionne Slagter ( YouTubers) , Anita Heilker (zangeres Dolly Dots),  Jaap van Deurzen (verslaggever) , Rob Geus (presentator), Mariana Verkerk  en Shary-An Nivillac (zangeres) mee gaan doen.

Expeditie Robinson zal binnenkort nog 2 namen bekend gaan maken.

Presentatie Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. De afleveringen van de nieuwe  Expeditie Robinson zijn te zien vanaf 1 september op RTL 5.