Quincy terug met ballad.

Quincy wil alleen singles uitbrengen waar hij volledig achter staat. Daarom heeft hij de afgelopen twee jaren geen singles uitgebracht, maar gewacht op de juiste. Deze heeft hij gevonden in ‘Elke nacht’.

In mei 2017 bracht Quincy ‘Wat doe jij uit’. Hij wilde daarna met een opvolger komen, maar dit duurde langer dan verwacht. “Ik wil niet een single uitbrengen om het uitbrengen.”, aldus Quincy. Hij wil een single uitbrengen waar hij voor de volle 100% achter staat. Dit heeft hij met de nieuwe single ‘Elke dag’.

‘Elke dag’ is afkomstig van de Mexicaanse componist Armando Manzanero en de Nederlandse tekst is geschreven door Jules Theeboom. Deze ballad is niet de enige single waar Quincy de afgelopen tijd aan heeft gewerkt, want de volgende (up-tempo) single ligt ook alweer klaar.

Dat er de afgelopen tijd geen single is uitgebracht, wil niet zeggen dat Quincy heeft stilgezeten. Afgelopen mei gaf hij nog een uitverkocht concert in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Daarnaast zijn alweer plannen voor een andere locatie voor 2020.