‘Mijn Zomerliefde’ is de nieuwe single van Wesley Broens.

Al op jonge leeftijd was Wesley bezeten van muziek en was hij in het weekend regelmatig te vinden in de uitgaansgelegenheden waar hij met zijn opzwepende Nederlandse repertoire de tent op zijn kop zette.
Wesley verwierf landelijke bekendheid na zijn deelname in het succesvolle RTL5 reality programma ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’ en in 2016 verscheen Wesley’s single ‘Ik Wil Jou’, een zéér pakkend liedje die niet uit het hoofd te krijgen is! De bijbehorende clip is al meer dan 1 MILJOEN keer bekeken op YouTube en is dus een regelrechte hit te noemen! Opgenomen op het prachtige eiland Mallorca met zon, zee en de gehele cast van het RTL5 programma ‘Oh Oh Daar Gaan We Weer’.
Sindsdien maakt Wesley steeds meer naam als zanger en met de nieuwe single ‘Mijn zomerliefde’ zijn de verwachtingen dan ook hoog gespannen. ‘Mijn Zomerliefde’ is verkrijgbaar op alle bekende download- en streamings portals. Label: TipTopNL en promotie: UltimateDisk.