Marco Tomassen’s nieuwe single; “Alles wat ik doe”

De Utrechtse zanger Marco Tomassen is geboren op 19 Mei 1971 in Utrecht en woont tegenwoordig in de Meern. Hij is gezegend met zijn gezelligheid en gevoel voor humor lef muzikaliteit en enthousiasme. Daarnaast is Marco geen onbekende in de Nederlandse muziekwereld.

Marco heeft de afgelopen jaren diverse singles uitgebracht zoals: ‘Samen door het leven’, ‘Quiere Quapa Quiero’, ‘Het is hier geweldig’, ‘Je hart is weer op jacht’.

‘Je hart is weer op jacht’ is tot nu toe de meest succesvolle single van Marco, met zijn single behaalde hij namelijk een top 24 notering in de HitsNL hitlijst, maar wil met dit nummer Toch weer net een stukje beter doen.

Voor zijn nieuwe single ‘Alles wat ik doe’ nam Marco contact op met tekstschrijver Harry Geritssen uit Utrecht. De productie was in handen van Ton Spronk van de T.S. Sound Studio.
Alles wat ik doe’ is een leuk single geworden en vanaf nu overal te downloaden.

Het nieuwste nummer is een kroon op het werk van deze rasartiest die vanaf zijn jeugd al bezig is met muziek.
Marco heeft les gehad en is begeleid door een vakdocent van het Utrechts conservatorium. Na diverse workshops zoals bij Babette Labeij, kreeg hij echt de smaak te pakken. Hij heeft na enkele andere ervaringen zelf Zing-entertainment opgericht. Marco heeft besloten pas later een clip voor dit nummer te maken, Dus hier zal u nog op moeten wachten

Meer informatie over Marco Tomassen kunt u vinden op:

Facebook: https://www.facebook.com/marco.tomassen.1
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-b8bnpeC7v2YeG7XWDt68A
Boekingen: https://zing-entertainment.nl/nl/homepage.php
Website: https://zing-entertainment.nl/nl/homepage.php