JOHN MESTEBELD UIT ZWOLLE KOMT MET “VERLOREN LIEFDE”

Zwollenaar en ondernemer John Mestebeld komt in navolging op zijn vorige nummer “Fluister mijn naam” nu met een nieuwe single “Verloren liefde“ Het is een beetje een Schlager nummer en is liefde gerelateerd. Voor John is het overigens geen autobiografisch nummer, want de liefde zit bij John Mestebeld nog steeds helemaal goed!. 

Het nummer ”Verloren liefde” geschreven en geproduceerd door Martin Sterken, is een lekker up-tempo nummer. Een heerlijk lied om te zingen, aldus John Mestebeld zelf. Hij had gevraagd aan Martin Sterken, zijn producer, en Henri van Velzen om een mooi vervolg te maken op zijn vorige nummer. De heren zijn gaan zitten en zo ontstond dit nieuwe nummer ”Verloren liefde”. John hoopt dan ook dat dit nieuwe nummer net zo zal aan slaan als zijn vorige nummer, want die heeft het erg goed gedaan!

Zingen is al lange tijd een passie voor John Mestebeld, die in het dagelijkse leven een succesvolle ondernemer uit Zwolle is. Eigenaar van het grootste schoorsteenveegbedrijf van Nederland en heeft een bedrijf in mechanische ventilatie. Bij toeval leerde hij jaren geleden Henri van Velzen al kennen. ‘Veel mensen uit zijn kennissenkring vonden dat ik best een goede stem had en dat ik daar een keer iets mee moest gaan doen. Zelfs een aantal zangpedagogen deelden die mening. Henri van Velzen stelde voor om naar Martin Sterken te gaan om gewoon even een demo op te nemen. Ik twijfelde, maar heb toch besloten om de uitdaging aan te gaan’, vertelt John. Niet alleen John Mestebeld zelf is blij dat hij deze stap ooit heeft gemaakt, maar ook zijn familie, fans en vrienden zijn hier blij mee.

Een zanger met uitstraling en mooi stemgeluid en dan ook nog eens met prachtige liedjes, dat is John Mestebeld uit Zwolle.