Johan Veugelers & Jean-Marie Pfaff ‘Rucki Zucki’.

In 2018 vonden, na een pauze van 32(!) jaar, opnieuw de legendarische Wieze Oktoberfeesten plaats in de Oktoberhallen van het Oost-Vlaamse Wieze. Het werden twee memorabele, muzikale avonden met Bratwursten, Dirndls, Lederhosen, natuurlijk veel Wieze Festbier én zelfs een zingende Jean-Marie Pfaff!

Duizenden uitzinnige bezoekers zongen, dansten en dronken over de generaties heen en zorgden voor een ongelofelijke, vriendschappelijke ambiance. Een vervolg kon en mocht dan ook niet uitblijven en dus keren de Wieze Oktoberfeesten ook in 2019 terug (18 en 19 oktober)!

Ter promotie van de Wieze Oktoberfeesten brengen zanger/accordeonist en notoir ambiancemaker Johan Veugelers, en de legendarische doelman, geboren Lebbekenaar (Wieze = deelgemeente) en ambassadeur van de Wieze Oktoberfeesten Jean-Marie Pfaff, een nieuwe, Nederlandstalige versie uit van ‘Rucki Zucki’. Deze culthit van Ernst Neger (met bijhorend dansje) was hét lijflied van de Wieze Oktoberfeesten in de jaren 70 en 80.

Johan en Jean-Marie zullen hun ‘Rucki Zucki’ voor het eerst live brengen op 18 oktober 2019 in de Oktoberhallen te Wieze, tijdens de Wieze Oktoberfeesten 2019. Tickets & info: www.wiezeoktoberfeesten.be