Joey Hartkamp lanceert 17 november nieuwe single!

Het is even een tijdje stil geweest rondom Joey Hartkamp en niet zonder reden. De afgelopen maanden heeft de goedlachse zanger namelijk samen met zijn producers Emile Hartkamp en Norus Padidar keihard aan nieuwe muziek gewerkt.

We kennen de zanger van zijn vrolijke melodieën in een poppie jasje zoals ‘Ik Vind Je Sexy’en ‘Ale Ale Ale’ en toch ontbrak er iets voor Joey. ‘Vanaf de start van mijn carrière ben ik altijd op zoek geweest naar een eigen sound en dat is met ons team altijd goed gelukt. Maar ik ben en blijf gewoon een volkse jongen en op de bühne zing ik het liefst muziek waar ik zelf ook keihard op meezing als ik in de kroeg sta’ aldus Joey.

Met dit in zijn achterhoofd is hij samen met zijn team de studio ingedoken wat heeft geresulteerd in nieuwe muziek.

Op zondag 17 november wordt de single gepresenteerd tijdens een release party in Zalencentrum Wieleman in Westervoort en het belooft net als alle voorgaande keren een gigantisch feest te worden met gastoptredens van Jannes, John West, Henk Dissel, John de Bever, Otto Lagerfett, Arjan Koenen en natuurlijk Joey zelf.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.joeyhartkamp.nl