Gio Swikker steekt Spaans liedje in nieuw Nederlandstalig jasje

De nieuwe single van Gio Swikker, getiteld ‘Mijn hart’ staat bol van vrolijke accordeongeluiden. Via zoekwerk op het internet kwam Gio dit oorspronkelijk Spaanse nummer tegen. Producer Roy Otters kreeg de opdracht om het lied compleet te verbouwen en dat is hem aardig gelukt. Dat was ook de insteek van het inmiddels 15 jarige talentje uit Den Haag die sinds 2013 z’n plaatjes uitbrengt bij Rood-Hit-Blauw.

Ondanks z’n jonge leeftijd weet Gio al geruime tijd dat hij zanger wil worden. Daarnaast speelt sport een belangrijke rol in z’n leven. Momenteel volgt hij daarom de opleiding Sport, Hulp en Dienstverlening.

‘Je moet natuurlijk als zanger singles blijven maken en promoten. Gelukkig heb ik een team achter me staan die me daar enorm mee helpen. Ik ben heel erg tevreden over Ronald Visch. Vanaf het eerste moment dat Antonio Holsken me kennis liet maken met Ronald heb ik een goede band met hem. Hij steekt echt z’n handen voor me uit. Datzelfde geldt voor Score Promotions. Zij zorgen ervoor dat ik m’n singles in heel Nederland onder de aandacht kan brengen’, onthult Gio. Roy Otters is ook verantwoordelijk voor de videoclip die in de buurt van Apeldoorn is opgenomen.