GERRIT DENEKAMP ZET VASTE VOET AAN WAL ALS FEESTZANGER

Gerrit Denekamp krijgt meer vaste voet aan wal in de entertainment wereld als allround feestzanger. De uit Drenthe afkomstige zanger zorgt met zijn warme herkenbare stem voor het Amsterdamse geluid met een groot feestgehalte en ook dit keer komt hij met een lekkere single getiteld “Ga verder met je leven”

Zijn voorlaatste feestnummer “Leef je leven” was een groot succes en Gerrit wilde graag een opvolger op dat nummer en daarom is “Ga verder met je leven” tot stand gekomen.

Gerrit heeft dit nummer 4 jaar geleden laten schrijven door Martin Sterken als ballad en liep enige tijd in gedachten om dit nummer op te gaan nemen in up tempo. Hij is de studio ingedoken bij Jeff Zwart en vervolgens kwam deze feestplaat die zijn weerga niet kent. Hij treed met grote regelmaat op in het hele land en heeft in menig feest café mogen staan waaronder in Amsterdam, vandaar ook zijn voorkeur voor deze sound. Gerrit Denekamp is druk bezig achter de schermen met nog meer muziek om zijn zangcarrière verder uit te gaan bouwen Hij loopt al een aantal jaren in de muziekwereld mee, zijn repertoire is erg breed; van Amsterdamse feestnummers tot Ballads en niet te vergeten de Engelstalige nummers behoren tot zijn repertoire. Dit houdt in dat hij op menig podia heeft gestaan. En een veelzijdig artiest is.

Maar nu komt deze Drentse zanger met deze lekkere nieuwe single “Ga verder met je leven”