FRITS VAN DER VORST – Jij bent voor mij gemaakt-

Frits van der Vorst heeft een probleempje! Hij heeft een wonderschone dame gespot! Geweldig hoe verleidelijk zij weet te nippen van haar drankje met haar prachtige lippen. Ze is werkelijk om te zoenen. Hij weet het dan ook 1000% zeker; zij is hét voor hem.

Met haar zou de perfecte liefde een feit zijn! Maar ziet zij hem wel staan eigenlijk? Deze 31-jarige in Deventer geboren zanger moet overduidelijk aan de slag om haar uiteindelijk te kunnen schaken. Ofschoon Frits eigenlijk nog maar heel kort aan de muzikale weg timmert, is zijn ster rijzende!

‘Jij Bent Voor Mij Gemaakt’ is namelijk alweer zijn zesde single binnen een tijdsbestek van nog maar drie jaar. Daar waar hij ooit uitsluitend voor zichzelf begon te zingen achter het stuur in de cabine van zijn truck, deelt hij nu z’n inmiddels grote passie met het publiek bij zijn optredens. Hij zette voor de nieuwe single wederom koers richting Breda om samen met Frank Verkooyen in The Boom! Music studio te sleutelen aan een passend vervolg op ‘Speel Zigeuner Speel’ dat eerder dit jaar verscheen. Nationale Artiesten Parade presenteert via de downloadshops en streamingsdiensten: ‘Jij Bent Voor Mij Gemaakt’, de fraaie en onderscheidende nieuwe single van.. Frits van der Vorst!