Frank Verkooyen ; “Ik dronk en vergat”.

Groot feest 7 september a.s. bij Tiggelman Dance & Events te Breda! Geen gewone presentatie! Nee, als eerste artiest uit het circuit houdt Frank Verkooyen namelijk een: “Album Doop”! Dan namelijk zal ‘Het Uur Van De Waarheid’, het nieuwe album van Frank aan het publiek worden voorgesteld.

Met Peter Beense, Willem Barth, Henk Damen, Colinda, Leen Zijlmans, Charlène, Mira, Kobus Engels, Tinus Hoekstra en Ferry Goorden in de line-up, zal de doop van het album er eentje worden waarover men het nog lang zal hebben!

Voorafgaand aan de albumrelease lanceert Frank Verkooyen, die sedert jaren garant staat voor Feest van noord tot zuid, zijn nieuwe single ‘Ik Dronk En Vergat’. Een album teaser van jewelste waarover de Brabander enthousiast meldt: “De in 2017 verschenen single ‘De Waarheid’ is een doorslaand succes gebleken met bijvoorbeeld meer dan 1 miljoen YouTube views. ‘Ik Dronk en Vergat’ is wat mij betreft dé opvolger van ‘De Waarheid”, aldus Frank. Uiteraard is deze feestsingle vervaardigd in The Boom! Music in Breda en verschijnt het via Nationale Artiesten Parade. De kaartverkoop gaat hard, dus verzeker je nu snel van toegang tot de spectaculaire albumdoop op 7 september a.s. in Breda. Meer informatie is te verkrijgen via www.FrankVerkooyen.nl