Danny Zuiderwijk ‘Jij en Ik’

Danny Zuiderwijk heeft met ‘Jij & Ik’ feel good single in handen. Danny sloeg met z’n vorige single ‘Geef je de nacht nog aan mij’ een andere muzikale weg in. Met de opvolger ‘Jij & Ik’ die op 14 augustus 2019 wordt gelanceerd, hoopt Danny te stijgen op de muzikale ladder.

Danny probeert muziek te ontwikkelen die het tijdens z’n boekingen goed doet. Daarvoor werkt hij inmiddels al een tijdje samen een vast team dat bestaat uit producer Ger Oerlemans, tekstschrijver Hans Louws, clipproducent Karl Kaspers en Bert Schenau voor de plugging en promotie.
Danny laat weten dat Hans Louws een week nadat hij ‘Geef je de nacht nog aan mij’ had geschreven de tekst van ‘Jij & Ik al’ uit de hoge hoed had getoverd. ‘Hans is een topper. Je geeft hem aan waar je graag over wilt zingen en hij schudt het uit z’n mouw. Het nummer zit muzikaal heel erg goed in elkaar. Mede door de inzet van Daniël Metz, Marcel Fisser en Ingrid Simons is het een topproductie geworden. Ik ben ervan van overtuigt dat dit lied vol zomerse klanken, dat over de liefde gaat, het tijdens m’n optredens goed zal doen. En…..daar doe ik het per slot van rekening ook voor, want wees eerlijk…… het publiek bepaalt uiteindelijk of de single slaagt of niet’, meent Danny.
Voor de clip is ditmaal voor een totaal andere aanpak en uitstraling gekozen. Met behulp van Karl Kaspers en een greenscreen probeert Danny weer een verrassende clip neer te zetten!

Release 14 augustus 2019
Tekst & Muziek: Hans Louws
Productie: Ger Oerlemans / Oerlemans Muziek Producties
Clip: Kaska Producties
Label: D-River Music
Promotie: Hubsch Media