CHARELLE TERUG MET DOOR ALIE BAKKER GESCHREVEN LEVENSLIED ‘HET DAGLICHT

Na het succes van de single ‘Zoals Je Weet’ presenteert Charelle haar nieuwe single ‘Het Daglicht’. Het is wederom een prachtig levenslied, welke geschreven is door Alie Bakker, die eerder al vele hits schreef voor o.a. Willem Barth, Frank van Etten, Django Wagner en Jannes.

Ook deze keer weet Charelle een lied op overtuigende wijze neer te zetten, en laat ze zien een van de meestbelovende volkszangeressen van Nederland te zijn. Behalve als solo zangeres wist ze eerder ook successen te behalen met duetten met Franky Falcon.

‘Het Daglicht’ werd geproduceerd door Sonic Solutions uit Roosendaal en wordt uiteraard ondersteund met een bijpassende videoclip.

https://www.youtube.com/watch?v=dIn5LuIYHU4&feature=youtu.be

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .