Change of Key maakt van een gewone dag een speciale dag

Change of Key, bekroond met diverse Nederlandse Country Music Awards, is niet in één muzikaal hokje te plaatsen. Hun muziek is een mengeling van ‘Country & Side Roads’. Naast Country music zijn ook zeker de invloeden van Americana, Singer/songwriter, Bluegrass en Easy listening verweven. En daar komt nu iets bij namelijk Nederlandstalig.

Voor het eerst in de muzikale geschiedenis van dit meervoudig bekroonde country trio hebben ze een Nederlandstalige CD opgenomen en uitgebracht. En met recht kan er nu al gesproken worden over een beauty van een single met een geweldige tekst en dito arrangement. “Gewoon Speciaal” is het verhaal dat een gewone dag niet gewoon is maar speciaal. Een single met een tekst die zeker door velen als heel speciaal zal worden ervaren. En mocht je denken alles is gewoon kijk dan met de ogen van een kind die alles nog zo verwonderlijk vindt.

Vanaf vandaag in de download – de streaming en natuurlijk live te horen tijdens de vele optredens in eigen en buitenland van Change of Key.

Dit bericht werd geplaatst in Niet gecategoriseerd door . Bookmark de permalink .