“Caramba” nieuwe single voor Dennis van Dam

“Caramba” heet de nieuwe single voor de Hellendoorner Dennis van Dam. Hij kwam enkele maanden geleden uit met het nummer “Jij laat mijn hele wereld draaien” wat een prachtig succes voor deze horecaondernemer, maar ook een begenadigd zanger is geworden.

Dennis van Dam of ook wel “Helderse Jannes” genoemd werkt momenteel hard aan zijn muzikale carrière Na een aantal genres uitgeprobeerd te hebben weet hij dat hij nu goed zit, toch weer richting het up tempo. Het aanstekelijke nummer die op menig podia al een groot feest heeft gebracht is nu officieel uit, en “Caramba” beloofd een gezellige meezinger te worden en waar Dennis van Dam menig heupje bij laat draaien.

Dennis van Dam zingt al sinds zijn 15de, had succes op Mega Piraten Festivals, maar ruilde dat in voor een carrière in de horeca. Maar natuurlijk bleef Dennis van Dam echter dol op een feestje en zingen, dus heeft hij dit nooit echt opgegeven en werkt momenteel hard aan een muzikale comeback. Dennis heeft met zijn repertoire al vele voetbalkantines, tenten, dorpsfeesten, bruiloften en Mega-Piratenfestijnen aangedaan en kan bestempeld worden als een ervaren feestbeest.

Dus na al uitgekomen te zijn met “Als een komeet” en “Ik wil dat je bij me blijft” en “Dans met mij” en “Jij laat mijn hele wereld draaien” Komt hij nu weer met een echte zomerse feestplaat “Caramba” en zal hij deze lijn voortzetten, dus gaan we nog heel veel horen van Dennis van Dam.