Angelo Martinez: Als ik even in je ogen kijk

De zenuwen staan net iets strakker gespannen dan anders bij Angelo Martinez (Michael Van Brabant). Deze 22-jarige zanger brengt met ‘Als ik even in je ogen kijk’ op 1 september ’19 zijn eerste eigen single uit. Ondanks het feit dat Angelo al de nodige podiumervaring heeft, bezorgt hem dat toch klamme handjes.
De sterren staan hem nochtans gunstig want muziek zit echt bij hem in het bloed. Angelo komt uit een zigeunerfamilie, waartoe ook de succesvolle Nederlandse volkszanger Django Wagner behoort. Zijn vader treedt ook al jaren op en het is door van jongs af aan mee te gaan naar zijn optredens, dat ook Angelo de muzikale microbe stevig te pakken kreeg en begon op te treden. Zelf wordt hij,gezien zijn achtergrond, stem én looks, nu al vaak vergeleken met André Hazes (Jr) Een vergelijking die Angelo heel flatterend vindt, maar hij wil toch vooral zijn eigen naam maken en als Angelo Martinez de podia en hitlijsten veroveren. Zijn debuutsingle ‘Als ik even in je ogen kijk’ die trouwens geproduceerd is door de Amerikaan ‘ Jason Bradshaw’ is de eerste stap.