ZUS – Zus en Zo –

Het duo ZUS bestaat uit de zussen Bo en Kiki die al meer dan 5 jaar samen op het podium staan. Beide meiden zijn dol op zingen, dansen en acteren. en hebben dus al jaren ervaring. Dat de meiden de laatste jaren volwassen zijn geworden merken we ook aan deze nieuwe single.

Hoeveel plezier zij samen hebben maar toch allebei anders zijn wordt in deze nieuwe single bezongen. Grote kans dat je dames daarnaast ook wel eens op de radio hebt gehoord. Singles zoals ‘Zomerzon, ‘Waar ik ga’, ‘Rondjes in mijn hoofd’ ,’wat ik wil’, ‘Superster’ ,’Je laat me Shinen’ en ‘Vandaag’ worden regelmatig gedraaid. De meiden hebben vorig jaar ter gelegenheid van hun 5 jarig bestaan een album uitgebracht met dezelfde naam als het duo ‘ZUS’. Op hun weg naar muzikale volwassenheid hebben ze hun weg gevonden naar Bram Koning en Hans Aalbers. Deze zijn verantwoordelijk voor het arrangement en de productie van de nieuwe single: “ZUS en ZO”.