Zodra je de hit van Carlo hoort, weet je dat de zomer is begonnen

WANNEER WEET JE DAT DE ZOMER BEGONNEN IS…? ZODRA JE DEZE HIT HOORT NATUURLIJK…!  Enkele jaren geleden bracht Carlo Verkooijen een zomerse single uit, die tot ver buiten de grenzen opzien baarde: ONLY A FOOL.

Deze classic uit 1969 van Mighty Sparrow & Byron Lee, die trouwens pas in 1978 een echte hit werd, had CARLO stevig onderhanden genomen en ge-update tot een heerlijk moderne reggae-plaat.
Componist Norman Bergen reageerde direct: “thanks for keeping my song alive”!
Begeleid door een super zomerse clip werd CARLO’s klapper een veel gedraaide song op de Nederlands en Vlaamse radio, en… ver daarbuiten…!

Maar wat gebeurt er nu ? Vanuit heel ’t land krijgen we via de Social Media de vraag of deze zomerse klapper nog te krijgen is. Lokale en regionale radiostations worden plat gebeld door mensen, die ONLY A FOOL aanvragen om in de vakantiesfeer te komen. Spotify-lijsten worden aangepast om het nummer tussen Dolce Vita en Avicii’s Summer gedraaid te krijgen. Vandaar dat we ‘by popular demand’ deze summersong re-releasen. En dan ook nog eens op de warmste dag van het jaar ! Het enige wat je dan nog mist is ’n hangmat en ’n mojito.
Want met ONLY A FOOL weet je, dat de zomer écht begonnen is !