Wolter Kroes is nog lang niet klaar op deze aarde!!!

Een aantal maanden geleden zat Wolter Kroes in de Rooftop studio met Rene Karst, Jan Tekstra en Hansen Tomas. Drie super muzikale gasten, die ongelofelijke mooie hits hebben geschreven in ’t verleden.

Wolter; “We zaten wat te filosoferen over het leven en vooral dat je het met plezier en volle overgave moest leven. Het lijkt namelijk best lang, maar het vliegt voorbij. Ineens riep Karst, na het drinken van een paar atjes: ‘’ iedereen wil naar de hemel … waarop wij in koor riepen: ‘ maar nog liever effe niet vandaag’. Een geweldige plaat werd die dag geschreven. Met heel veel plezier presenteer ik jullie mijn nieuwe single Hemel. Een te gekke feelgood single met een leuke clip ( met een kleine knipoog naar Woopie Goldbergs Sisteract, maar dan compleet anders ?) opgenomen in een prachtig kerkje in Asten op de Veluwe.”.
Productie Edwin van Hoevelaak voor WKP-records.