Willem Jansen komt met super meezinger.

Al jarenlang is Willem Jansen een veel gevraagd artiest. Op welk feestje of evenement dan ook in geheel Nederland.  Op zich is dat al meer dan bijzonder. Gelet op het aanbod van de vele Nederlandstalige artiesten in de entertainment business.
Bijzonder, omdat men nog niet echt kan spreken van een grote hit bij al zijn single releases, maar ook weer minder bijzonder als men hem ziet optreden en hij het waar dan ook steeds weer voor elkaar krijgt dat het een groot feest wordt. Een echt bühne beest met grote liefde voor de Nederlandstalige muziek.
Willem Jansen heeft niet stil gezeten en komt met een super meezinger.  Hij heeft een muzikale switch gemaakt naar de succesvolle producer Terry West. De tekst schrijfster is Betsy De Jong die al vele mooie teksten op haar naam heeft staan.
Waarmee hij voor een langere periode een weg uitgestippeld heeft. Waarmee de ‘nieuwe’ Willem Jansen Nederland wil veroveren.
De single is een echte binnenkomer. ‘Jij bent geweldig’ is aanstekelijk, opzwepend en met enige waarheden en humor.  Kortom alle ingrediënten die een hit nodig heeft zijn hierin verwerkt.  Maar uiteindelijk beslissen de fans van het Nederlandstalige lied nog altijd wat ze willen horen en zien.
Alle kansen voor deze heerlijke single, om te horen gezellig en een top product  En tja om te zien,……Willem straalt en mag gezien worden. Want hij straalt van geluk, zowel met z’n eigen ik als muzikale stappen. Wil je Willem Jansen volgen dat kan ga naar

https://www.facebook.com/willem.jansen.3139

Of instagram willemjansen1960.